Peasantsrights

I december 2017 fick Bitcoin $ 1500 på 24 timmar, kommer det att finnas en ny ATH 2020?

admin, · Kategorien: Casino, invester

Tillbaka i december 2017 fick Bitcoin Code över $ 1500 på 24 timmar. Den 6 november 2020 gjorde det samma sak. Upprepar berättelsen sig själv?

 

Bitcoins viktigaste gröna ljus hände den 7 december 2017, när handlare började dagen på $ 14090 och pressade token till $ 17390 på 24 timmar. Det skulle vara första gången ett hausseartat ljus bröt 15900 dollar-linjen – en händelse som nya investerare upplever idag.

 

Den 7 december 2017 kan också komma ihåg som det perfekta argumentet för dem som hävdade att BTC var en bubbla, eftersom token också registrerade en veke på $ 19697 den dagen, den mest betydande tillväxten någonsin med en $ 5600-stigning.

 

2017 och 2020 är lika … men annorlunda

 

Idag flörtar Bitcoin med 16 000 dollar. Dess topp under det senaste dygnet är $ 15977. Det är en tillväxt på 11,49% från dagen innan, vilket sätter kryptovalutan bara 20% under dess ATH.

 

Det placerar bitcoin som kryptovaluta med den bästa återhämtningen sedan dess ATH, vilket överträffar alla andra konkurrenter med en stor andel.

 

Men det är en viktig skillnad: 2020 talar ingen – eller nästan ingen – om bubblor, och anledningen är enkel: Bitcoin beter sig inte som en.

 

Till skillnad från den accelererade tillväxten den upplevde under 2017 har Bitcoins uppgång i år varit mer lättsam, mer mogen och mer motståndskraftig mot både FUD och FOMO. Långt borta är de dagar då ett hackat utbyte eller en politikers tal var tillräckligt för att krascha på marknaderna.

 

Och grundläggande Bitcoin verkar också stödja handlarnas optimism. Det finns större tydlighet i lagstiftningen, fler institutionella investerare hoppar in och stora finansiella företag har legitimerat Bitcoin som en pålitlig tillgång och en bra investering. Världens ekonomier går igenom en kris som har etablerat Bitcoins rykte som en säkringstillgång, och den har spelat en viktig roll i dess prisuppskattning.

 

Är Bitcoin nära en ny ATH?

 

Det är svårt att förutsäga om Bitcoin kan spegla 2017: s hype och nå en ny ATH. Generellt är en ATH en robust psykologisk barriär på alla marknader. Ändå tror analytiker och kända handlare att Bitcoin kan vara åtminstone nära att röra $ 20 000 dollar.

 

Till exempel var Mati Greenspan ganska upphetsad när Bitcoin bröt motståndet i den hausseartade kanalen:

 

En sådan vacker sak just här. # Bitcoin stark brytning av det dubbla motståndet vi har tittat på, knäppte uppåtgående kanal och utplånade psykologiskt motstånd i ett slag.

Dessutom gav grundaren Dan Trapiero av 10T Holdings en del kredit till stock-to-flow-modellen som har kritiserats allmänt som innacurate. Om den här modellen berättar sanningen kan Bitcoin vara mycket nära att ha en sexsiffrig prislapp.

 

Dessutom jämförde eToros Brad Michelson vad som händer 2020 med kryptohype 2017:

 

Om detta inte känns som 2017 för dig vet jag inte vad som kommer att ske.

 

Så det finns kanske en anledning att vara hausse, men lär dig av 2018 och invester aldrig det du inte har råd att förlora.