Peasantsrights

Crypto kasvattaa höyryä Yhdysvaltain asuntosektorilla

admin, · Kategorien: Bitcoin

Yhdysvaltojen talous näyttää edelleen synkeältä, kun kansalaiset ja pienet startupit kamppailevat kansallisesti pysyäkseen hallituksen sääntöjensä suhteen Covid-19: n sulkemisiin.

Äskettäisen Bitcoin Code podcastin mukaan yli 45 miljoonaa amerikkalaista haki työttömyysetuuksia vain 13 viikossa, ja noin 4,3 miljoonaa kansalaista ei pysty maksamaan kiinnityksiä.

Kaikkien sulkemismääräysten ja liiketoiminnan lopettamisen seurauksena se on varannut Yhdysvaltain kiinteistöalaa, kun asuntojen myynti ja liikekiinteistöjen arvot romahtavat.

Varakkaat sijoittajat hyödyntävät kuitenkin hintojen laskua globaaleilla asuntomarkkinoilla pandemian jälkeisessä ympäristössä.

Salauksen käyttöönotto lisää kiinteistöjä

Boom-Bust -kumppanien Cristie Ai ja Ben Swannin mukaan ulkomaisten sijoittajien suosimien markkinoiden, kuten Kalifornian ja Floridan, kiinteistöluettelot julkistavat vähitellen hyväksyvänsä kryptovaluutan .

Asuntosektorin salauksen hyväksynnän kasvun taustalla on todennäköisesti halu kiinnittää ulkomaisten sijoittajien ja kotona kasvaneiden harrastajien huomio, jotka mieluummin maksavat kryptovaluutalla.

Lisäksi Yhdysvaltojen keskuspankin massiivisten elvytysten lähentyminen ja talouden elpymismahdollisuudet talouden avautuessa Covid-19: n jälkeen tulevina kuukausina voivat laukaista suuremman kysynnän Yhdysvaltain asuntomarkkinoilla.

Kiinalaisten sijoittajien Yhdysvaltojen kiinteistöjen halukkuus on myös kiihdyttänyt Bitcoinia, jota pidetään uudena digitaalisena kulla, joka tarjoaa suhteellisen vakaan arvon ja vaimentaa inflaatiota .

Muut kiinteistönvälittäjät havaitsevat salaustekniikan mahdollisuudet, etenkin globaalilla kiinteistöalalla.

Esimerkiksi ”Propy” -niminen kansainvälinen kiinteistömarkkinat ylläpitää hajautettua nimikerekisteriä ja luo tilaa ostajille, myyjille ja välittäjille kokoontua toteuttamaan transaktioita blockchain tech -tekniikan avulla.

Älykkäiden sopimusten käyttöönotto blockchain-alustoilla sallii nyt kiinteistöjen kaltaisten omaisuusmerkintöjen tekemisen ja niiden kaupan kryptovaluutoina, kuten BTC ja ETH.

BTC: n rajattomat ominaisuudet vetoavat sijoittajiin

Podcastissa Boom Bust Cohost Cristie AI väittää edelleen, että monet asuntoalan ammattilaisille sijoittajat pitävät yhä enemmän BTC: tä, joka on rajaton valuutta, jota hallitus ei voi rajoittaa.

Lisäksi väärennetty kulta Intian pankkivarannoissa ja JP Morgan -holvissa on johtanut alhaiseen luottamukseen perinteisiin rahajärjestelmiin.

Lisäksi Libanonin punta romahti yli 80 prosenttia vain 10 kuukaudessa, aiheuttaen monien kansalaisten kääntyä pois perinteisistä järjestelmistä, kuten pankeista ja SWIFTistä, mieluummin varastoidakseen sijoituksensa Bitcoiniin.

Digitaalisten valuuttojen näkyvyyden nousu voidaan korostaa Yhdysvaltojen kongressin äskettäisessä päätöksessä tutkia digitaalista dollaria elvytysmaksujen jakamiseksi kriisiaikoina, kuten Covid-19.

Lisäksi toimittaja Ben Swann sanoo, että PayPalin tulo digitaaliseen tilaan voisi tehdä BTC: n kaltaisista salaustekniikoista paremmin hyväksyttäviä yritysten ja suuren yleisön keskuudessa.