Peasantsrights

USD 36 mio. I stjålet Bitfinex Bitcoin flyttet, afskåret BTC ATM-tyveri + flere nyheder

admin, · Kategorien: Benutzer

Få din daglige, bitformede fordøjelse af kryptoasset og blockchain-relaterede nyheder – undersøg historierne, der flyver under radaren i dagens kryptonyheder.

Kriminalitetsnyheder

Næsten USD 36 mio. Bitcoin (BTC) forbundet med det massive hack af kryptobørs i 2016 Bitfinex blev flyttet på tværs af elfetransaktioner onsdag og torsdag, ifølge blockchain tracker bot Whale Alert.

To mistænkte forsøgte at bryde ind og gå ind i en langvarig L & D-kød og deli i den canadiske by Kelowna, hvilket efterlod den ude af drift på grund af et tyveri med bundet bitcoin (BTC). Vernon Morning Star rapporterede, at målet var en bitcoin-maskine ved siden af ​​Mike’s Produce placeret mod bagvæggen i butikken, men tyvene var ude af stand til at få den ud, flygtede og bakkede op i L&D Meats og Deli og smadrede gennem frontvæggen .
Blockchain nyheder

Det professionelle servicefirma KPMG annoncerede en ny patentanmeldt blockchain-baseret kapacitet, Climate Accounting Infrastructure (CAI), der skulle hjælpe organisationer mere præcist med at måle, afbøde, rapportere og udligne deres drivhusgasemissioner, sagde pressemeddelelsen. Det tilføjede, at CAI for at understøtte gennemsigtig og pålidelig rapportering af emissionsdata vil integrere en organisations eksisterende systemer, herunder IoT-sensorer (Internet of Things), med eksterne datakilder for at etablere et verificerbart spor af emissioner og forskydninger registreret på blockchain.

Mobility Open Blockchain Initiative (MOBI) ’s medlem-ledede Electric Vehicle Grid Integration (EVGI) arbejdsgruppe tackler energi og klimaudfordringer ved at arbejde på en decentral, elektrificeret fremtid for mobilitet. I henhold til meddelelsen oprettede og lancerede arbejdsgruppen bilindustriens første globale standard, der inkorporerer blockchain-teknologi i et decentraliseret bilopladningssystem. Dens første frigivne tekniske designspecifikation dækker systemdesign og dataskemaer, der kræves til tre centrale anvendelsesområder: Vehicle to Grid Integration, Tokenized Carbon Credits og Peer to Peer applikationer.

De provinsielle juridiske myndigheder i Anhui-provinsen, Kina, er indstillet til at lede en blockchain-baseret papirløs udnævnelsesplatform, ifølge Kinas Legal Daily. Platformen vil lade virksomheder og enkeltpersoner fjerne papirarbejde, når de ønsker at udpege en advokat eller et juridisk team – en proces, der typisk involverer en udveksling af underskrevne papirkontrakter. Juridiske organer overalt i Kina har set på måder at fjerne nogle af den papirbaserede dokumentation, der bremser advokater og deres klienter – inklusive en blockchain-drevet notarpilot i Shanghai, Mellemrigets anden by.

Minedrift nyheder

Det børsnoterede kryptovaluta-mineselskab Riot Blockchain sagde, at det fortsætter sin operationelle ekspansion med køb af yderligere 2.500 næste generation af S19 Pro Antminer (110 TH / s) kryptovaluta-minearbejdere for USD 6 mio. Fra Bitmain, planlagt til levering og modtagelse i december 2020. Per pressemeddelelsen kombineret med de tidligere offentliggjorte køb af Bitmain S19 Pro Antminers forventer Riot Blockchain nu at opnå en samlet hash-hastighedskapacitet på 2,3 EH / s inden juni 2021 med 22,640 samlede minearbejdere indsat.

Udveksler nyheder
Den ukrainske kryptobørs Kuna har udstedt Kyiv-borgmesterkandidat-tokens pr. En meddelelse på sin officielle Telegram-kanal. Udvekslingen har udstedt i alt syv forskellige poletter til hver af de førende kandidater i løbet – inklusive den siddende borgmester og den tidligere tunge bokser Vitaliy Klitchko. Der er oprettet en million tokens for hver „tokeniserede“ kandidat – alt sammen bygget på Ethereum ERC-20-protokollen. Kuna sagde, at prisen på poletterne vil svinge for at afspejle sandsynligheden for, at en bestemt kandidat vinder eller når den anden afstemningsrunde. Den ukrainske hovedstad går til valglokalet den 25. oktober.

Den japanske kryptobørs Decurret sagde, at den er indstillet til at lancere en blockchain-drevet digital valuta „udstedelse og styring“ -platform, der også vil være i stand til at udstede blockchain-drevne digitale gavekort til lokale myndigheder. Lokale, blockchain-drevne digitale gavekort og tokens har vist sig at være et enormt hit over havet mod vest i Sydkorea, med nogle få udvalgte virksomheder, der drejer markedet for udstedelse – og oplever meteorisk vækst som et resultat.
Karriere nyheder

Crypto exchange Gemini har udnævnt Andy Meehan til Chief Compliance Officer for Asia Pacific Region, og han får til opgave at føre tilsyn med virksomhedens strategiske overholdelse og lovgivningsmæssige forhold i regionen. Pressemeddelelsen tilføjede, at Meehan vil være baseret i Singapore og rapportere direkte til Jeremy Ng, Gemini’s administrerende direktør for Asien og Stillehavsområdet. Han kom til Gemini fra Morgan Stanley, hvor han fungerede som chef for Legal for virksomhedens Global Fi